Cursos de català a Sant Feliu de Codines

Divendres, 5 d'agost de 2011 a les 00:00

Com cada any, l’Ajuntament i el Consorci per a la Normalització Lingüística organitzen cursos de català a Sant Feliu de Codines per a les persones que volen aprendre i millorar l’expressió tant oral com escrita de la llengua catalana. Enguany, a partir de l’octubre, s’organitzarà un curs de nivell Intermedi, de 45 hores.

Enguany, a partir de l’octubre, s’organitzarà un curs de nivell Intermedi, de 45 hores, adreçat a persones que dominen en gran part la llengua oral, que volen aprendre l’expressió escrita i millorar l’expressió oral de la llengua catalana. S’hi treballen les capacitats d’entendre el català, de parlar-lo i d’escriure’l. Les inscripcions als cursos de català tindran lloc durant la segona quinzena de setembre. Informació i inscripcions del 12 al 22 de setembre: Exalumnes: 12 de setembre, de 17 a 20 h Torn general: del 13 al 22 de setembre, de dilluns a dijous, de 17 a 20h. Lloc: Ajuntament. Si no vols perdre l’oportunitat d’aprendre i millorar el teu català, apunta-t’hi!
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:57