Acte institucional en record de les víctimes de la Covid-19

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines celebrarà el pròxim dia 1 d'agost, festivitat de Sant Feliu, a Can Xifreda a les 19 h un acte institucional en record de les persones que ens van deixar durant el confinament i de reconeixement de la ciutadania.

L'objectiu és donar el condol als familiars que no van poder acomiadar-se dels seus éssers més estimats, tant si van morir a conseqüència de la COVID-19 com si va ser per una altra causa, alhora que felicitar l'esforç de les persones que van treballar a primera línia i premiar les conductes exemplars solidàries de la ciutadania.

També fem una crida a les persones que han passat la malaltia i que vulguin assistir a l'acte.

En cas que es vulgui participar en l'acte, cal enviar una nota de veu al WhatsApp 667527922, i esperar que l'àrea municipal de Protocol es posi en contacte, ja que l'aforament és limitat.

L'acte serà retransmès pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

 

Darrera actualització: 30.03.2021 | 13:24