Comunicat de l' Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Dimecres, 6 de gener de 2021 a les 00:00

Avui, dia de Reis, aquest Ajuntament ha rebut una felicitació dels Reis d'Orient per a tots els codinencs i codinenques, sense excepció.

En primer lloc, als nens i nenes, pel seu comportament exemplar durant aquesta cavalcada, part virtual, part amb la rua que han fet pels carrers. Han pogut comprovar les carones d'il·lusió i felicitat tot esperant la seva arribada.

En segon lloc, als pares i mares per la seva responsabilitat a l'hora d'explicar als infants la situació que vivim i respectar totes les normes establertes.
I agrair la col·laboració de tothom haver seguit les recomanacions de la Covid-19 i no haver omplert els carrers.

A la Comissió de Reis que gràcies a la seva feina han aconseguit el que semblava impossible, que Sant Feliu de Codines hagi pogut gaudir d'una nit de reis diferent però intensa i il·lusionant. Tanmateix als serveis de seguretat de la vila i voluntaris que han aconseguit que tot es desenvolupés dins d'una normalitat absoluta.

A totes les persones integrants d'Ona Codinenca que han fet arribar puntualment a tots els nens i nenes la màgia de la nit de reis i per la seva dedicació i el seu saber fer.

També ens han demanat disculpes per si hi ha algun carrer on no hagin arribat o hagin arribat molt tard quan alguns nens i nenes ja dormien, els carrers de Sant Feliu són molts i volien passar per tots perquè tothom els pogués veure. Els sap greu, però durant la nit han passat per totes les cases a deixar els seus regals. La feina era molta per fer aquella nit.

L'Ajuntament vol agrair l'esforç de Ses Majestats, ja que malgrat la situació actual han arribat puntualment i han fet possible que aquesta nit sigui, com sempre, la més màgica de l'any.

ResponderReenviar
Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:21