Ja tenim els guanyadors del Concurs de Carnestoltes!

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 00:00

La foto guanyadora en la categoria de disfressa individual amb 14 vots és Maria Jesús Triguero i en la categoria familiar amb 8 vots, Noelia Alarcón Corpa.

Els guanyadors rebran un un pack regal d’aventures per gaudir en família o en parella, que es podrà passar a recollir a l’Ajuntament en horari d’atenció ciutadana.

El jurat estava format pel regidor de promoció econòmica Daniel Fonoll, la membre de la comissió de carnestoltes Queralt Blanco, i les propietàries de les botigues de Can Basté, Desnivell i El Racó dels Fils com a professionals de la moda i els complements 

Recordeu que fins al dissabte 20 de febrer (inclòs) podeu participar en el concurs de l'Escudella d'Instagram. Envieu les vostres fotos i recordeu etiquetar-les #escudellacarnestoltes21, #sfc182, @loreicarnestoltes i @ajsfcodines.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 10:39

Imatges

Imatge