3a edició Festival El Ganxo

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 08:20

El Festival El Ganxo és la il·lusió de mostrar diferents arts escèniques als carrers del poble, per mostrar que qualsevol espai és bo per transformar-lo en un escenari!

Teatre, dansa, música, circ, pintura mural, food trucks, cervesa artesana... qualsevol disciplina artística és bona per ensenyar a tothom propostes de qualitat i poder gaudir-ne grans i petits durant tot un dia.

A causa de les circumstàncies, aquesta edició l’hem adaptat a les mesures COVID per poder seguir gaudint de la cultura de manera segura. I estem contentes de poder presentar la 3a edició del Festival el proper 13 de juny durant tot el dia. 

Mantenint la màgia dels espectacles de petit format, poètics i plens de tendresa i humor, aquest any apostem per companyies d’altíssima qualitat que faran viatjar a tothom cap a un món a vegades surrealista i extravagant, i a cops també nostàlgic i somniador.

Les companyies ens acompanyaran d’un espai a l’altre fent que siguin l’artista i el seu públic els veritables protagonistes de la diada gràcies a l’intercanvi d’il·lusió i somriures.

Les entrades de tots els espectacles, gratuïts i de pagament es posaran a la venda a través d'Entràpolis  dijous 3 de juny. 

Gràcies al Festival El Ganxo aconseguim també un dels altres grans objectius a assolir: acostar les arts escèniques de qualitat a un públic familiar que rep el festival amb molt bona acceptació, i acostar als vilatans i als visitats assistents al festival, aquells racons del poble pels quals gairebé mai havíem passat, per tal de donar-los visibilitat i de convertir-los en espais màgics que restaran per sempre a la retina.
Organitzen: Om Produccions i Ajuntament de Sant Feliu de Codines. 
Col·labora: Diputació de Barcelona, Programa.cat i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Programació 

Matí:

De 10.45 hores a 11.25 hores: dansa -­  Street Groove -­ La Banda (Jardí Museu Can Xifreda) -­ Gratuït amb reserva prèvia. Reserva aquí. 

D'11.40 hores a 12.20 hores: circ acrobàtic -­ Back2classics -­ Planeta Trampolí (Plaça del Gurugú) - Gratuït amb reserva prèvia. Reserva aquí. 

De 12.40 hores a 13.10 hores: clown -­ Dis_Order -­‐Pere Hosta (Parc de Can Xifreda) -­ Gratuït reserva amb prèvia. Reserva aquí.

De 13.30 hores a 14.20 hores: teatre familiar ­‐ El Meravellós viatge de la Lea -­ Cia. La Banda ( Teatre “La Fonteta”) - Entrada de pagament. Compra les entrades aquí. 

D' 11 h a 19:45 hores: mural -­ intervenció artística (Racó passatge Martina)

Migdia:

Gratuït amb reserva prèvia: de 13 hores a 16.30 hores foodtrucks (Can Xifreda)

De 15 hores a 16 hores: concert - Núria Vall + Andreu Casanovas (Jardí Museu Can Xifreda) - Gratuït amb reserva prèvia. Reserva aquí. 

Tarda:

De 17 hores a 17.50 hores: prèvia circ/clown ­‐ Peix -­ Cia. Hotel iocandi (Can Xifreda) -­ Gratuït amb reserva prèvia. Reserva aquí. 

De 18.15 hores a 19.15 hores: prèvia circ/clown -­ Set up -­ Cia. Los Barlou (Plaça Gurugú) -­ Gratuït amb reserva prèvia. Reserva aquí.

De 19.45 hores a 20.45 hores: música -­ Tahadi -­ Ravidi Goldschmidt (Jardí Museu Can Xifreda) - Gratuït amb reserva prèvia. Reserva aquí.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 09:32

Vídeo - Àudio