4a edició FESTIVAL EL GANXO: dissabte 28 de maig

Dilluns, 16 de de maig de 2022 a les 09:10

El Festival El Ganxo és un festival de petit format creat per OM Produccions amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.
El Festival El Ganxo és la il·lusió de mostrar diferents arts escèniques als carrers del poble, per mostrar que qualsevol espai és bo per transformar-­lo en un escenari!
Teatre, dansa, música, circ, pintura mural, food trucks, cervesa artesana... qualsevol disciplina artística és bona per ensenyar a tothom propostes de qualitat i poder gaudir-­ne grans i petits durant tot un dia.
Enguany estem contentes de poder presentar la 4a edició del Festival!

Després de dos anys amb pandèmia i que la cultura se n’ha vist molt afectada tenim moltes ganes de poder fer aquesta 4a edició i que la gent en gaudeixi a l’aire lliure, amb la protecció necessària, però sense deixar que la cultura s’aturi.
Mantenint la màgia dels espectacles de petit format, poètics i plens de tendresa i humor, aquest any apostem per la paritat i per programar propostes que enganxin tan al públic més familiar, com els adolescents i els més grans. Perquè tothom pugui gaudir d’espectacles de companyies d’altíssima qualitat que faran viatjar tothom cap a un món a vegades surrealista i extravagant, i a cops també nostàlgic i somniador.
Les companyies ens acompanyaran d’un espai a l’altre fent que siguin l’artista i el seu públic els veritables protagonistes de la diada gràcies a l’intercanvi d’il·lusió i somriures.
Gràcies al festival El Ganxo aconseguim també un dels altres grans objectius a assolir: acostar als vilatans i als visitats assistents al festival, aquells racons del poble pels quals gairebé mai havíem passat, per tal de donar-­‐los visibilitat i de convertir-­‐los en espais màgics que restaran per sempre  a la retina.
Des de l’Ajuntament es promou la difusió del festival perquè es pugui donar a conèixer tant a la vila com als pobles del voltant, així doncs, estem convençudes que la 4a edició del festival El Ganxo, gaudirà del mateix èxit que van tenir la 1a, la 2a i la 3a.
 Per molts Ganxos, molt teatre i un munt de cultura!!!

PROGRAMACIÓ: 

 • A les 11 hores: Transhumància- Cia. Xip Xap a la plaça Josep Umbert Ventura.
 • De 12 a 18 hores: L'atelier- Cia. Toc de Fusta davant de El Centre Cívic La Fonteta. 
 • De 12 a 21.30 hores: Espai de foodtrucks i cervesa artesana davant de El Centre Cívic La Fonteta.
 • A les 12.15 hores: Qui cu qui què quina- Cia. Nom Provisional (circ acrobàtic) davant de El Centre Cívic La Fonteta. 
 • A les 13.20 hores: Dai, ma spetta- Cia. Las Sistars (circ acrobàtic) a la plaça de l'Església.
 • De 14 a 16.30 hores: Joan reig pd - Punxa discs mentre menges!
 • A les 17.30 hores: Wet floor- Cia. Cris-is (clown) a la plaça de la Sagrera.
 • A les 18.30 hores: Here we go!-Cia. Guga & Silva (circ-clown) a la plaça de skate (darrera del Centre Cívic La Fonteta).
 • A les 19.45 hores: Pulmón beatbox en concert davant de El Centre Cívic La Fonteta. 
   
 • Lluís Carbonell- Dibuix ràpid- El trobaràs durant tot el festival  i esperem et faci un retrat!

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, el Programa.cat i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 10:48