5è Premi al Treball de recerca de Batxillerat

Dimecres, 3 d'abril de 2024 a les 15:00

L’Ajuntament convoca la 5a edició del Premi Vila de Sant Feliu de Codines al millor Treball de Recerca de Batxillerat com a reconeixement a la tasca d'investigació realitzada per l'alumnat i per visualitzar els resultats d'aquesta activitat acadèmica. 
El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 30 d'abril de 2024.

Poden participar-hi els joves que hagin cursat 2n de batxillerat i presentat el treball de recerca aquest curs 2023/2024 i estiguin empadronats a Sant Feliu de Codines. 

Consulteu les bases de la convocatòria que trobareu adjuntes on es detalla la documentació a presentar. Cal enviar un correu electrònic a vilardellmm@santfeliudecodines.cat amb l'assumpte Premis recerca 2024.

Els tres treballs de recerca finalistes es presentaran en un acte públic el 19 de juny a les 18.00h a la Sala de plens de l’Ajuntament i l'alumnat participant tindrà 5 minuts per defensar el seu projecte. La persona guanyador/a rebrà un premi de 200 euros.

El treball de recerca és una activitat d’investigació que ha de fer tot l’alumnat de batxillerat amb l'orientació i seguiment del professorat, per tal de consolidar la competència en recerca.

Darrera actualització: 03.04.2024 | 15:25