L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al Dia Mundial de l’Aigua, que enguany se celebra el 22 de març de 2021

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines s'adhereix al Dia Mundial de l'Aigua, aquest any centrat en el valor de l'aigua.

L'aigua significa coses diferents per a cada persona. La campanya #water2me tracta del que significa l'aigua per a cadascú de nosaltres, la importància que té l'aigua a la nostra llar i en la vida quotidiana, el mitjà de vida i en el benestar del nostre entorn.

Des de les regidories de Medi Ambient i d'Ensenyament de l'ajuntament s'aposta per acostar el valor de l'aigua als més menuts de la casa, amb un conta contes del Sr. Riu, a càrrec de la Diputació de Barcelona, pels alumnes de P3, P4 i P5 de l'Escola Jaume Balmes. Al mateix temps, durant la setmana s'instal·laran aixetes noves als serveis d'infantil per reduir el consum d'aigua. Amb aquestes accions; que podem fer a l'escola i a casa per no gastar tanta aigua, ja que és un bé escàs; es pretén fer arribar als més petits la importància de l'estalvi d'aigua.

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la Diputació de Barcelona i l'AMB, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, posen a la disposició de tots els ciutadans un portal interactiu de recursos virtuals a L'Aigua per mi.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 10:05