A partir d'avui, divendres 26 de novembre, serà obligatori presentar el Certificat COVID digital de la UE per accedir a determinats espais

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 11:00

A partir d'avui, divendres 26 de novembre, caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

L’actual situació epidemiològica aconsella continuar amb el nivell en les restriccions vigents de les darreres setmanes.
Això vol dir que continuarà vigent com fins ara la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 01.00 h i les 06.00 h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22.00 h i les 06.00 h.
A més, a partir d'avui,  26 de novembre, s’especifiquen nous àmbits en què caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

Mesures prorrogades fins al 10 de desembre.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 11:13