Avui es posa en marxa del “Bus a Peu” per als nens i nenes de l’escola Jaume Balmes

Dilluns, 6 de febrer de 2023 a les 09:17

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i l’AFA de l’Escola Jaume Balmes, comptant amb la col·laboració de l’escola, s’ha organitzat un servei de "Bus a Peu" per als nens i nenes de l’escola Jaume Balmes des de 1r fins a 6è. L’alumnat d’infantil també el podrà agafar, sempre que vagi acompanyat per un familiar. 

L’objectiu d’aquest servei és establir hàbits saludables en els desplaçaments dins el poble, alhora que disminuir la mobilitat amb cotxe i afavorir l'autonomia i la bona entesa entre l’alumnat.
El “Bus a Peu” és un servei d'acompanyament a peu pels alumnes fins a l'escola Jaume Balmes tots els matins lectius. L'acompanyament el faran agents cívics i a partir d'avui,  6 de febrer. El servei és totalment gratuït, l’únic que es demana és el compromís d’utilitzar-lo. 
El recorregut serà el següent:
- 8:40 hores, plaça Josep Umbert Ventura (davant de l’ajuntament)
- 8:45 hores,  plaça de l'Escletxa
- 8:55 hores, arribada a l’escola Jaume Balmes
Per seguretat viària, alguns trams del recorregut quedaran tallats al trànsit.

Si vols inscriure els teus fills/filles al Bus a Peu podeu fer-ho, aquí

La inscripció implica la participació de l’infant durant tot el trimestre en curs i el bon ús d’aquest servei per part de l’alumnat, fent cas de les indicacions que es donin durant el recorregut. L’incompliment d’aquestes dues condicions pot causar la baixa del servei de l’infant.
Si la demanda del Bus a Peu és molt alta, es prioritzaran els nens/es segons el nombre de dies de la setmana que volen fer ús del “Bus a Peu”. Si tot i així el nombre de nens/es interessades en el servei accedeix el nombre de places, es procedirà a adjudicar-les per sorteig i es tindrà en compte els germans/es.

 

Darrera actualització: 09.02.2023 | 10:38