Comunicació sobre el servei de pediatria al CAP de Sant Feliu de Codines

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 21:00

L'ABS de Caldes de Montbui comunica l'estabilització del servei de pediatria a Sant Feliu de Codines després de la jubilació de la infermera pediàtrica.

L'ABS de Caldes ha contactat amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines per comunicar que ja s'ha cobert la plaça de l'infermer/a pediàtrica garantint aquest servei diàriament de dilluns de divendres.
Amb relació al servei presencial de pediatre/a, hi haurà consulta 3 dies per setmana dels quals seran dos matins i una tarda.
Ben aviat s'obriran les agendes perquè les famílies puguin sol·licitar cita prèvia presencial, ara ja es pot fer fins al dia 18 de novembre en el cas de consulta amb la infermera pediàtrica i, fins al dia 24 de novembre en el cas de consulta amb el pediatra/e.
En l'àmbit organitzatiu també ens indiquen que prioritzaran que tant el pediatra/e com la infermera pediàtrica coincideixin 3 dels 5 dies de la setmana per poder coordinar els serveis que ho requereixin i evitar desplaçaments múltiples a les famílies al CAP de Sant Feliu de Codines.
Des de l'Ajuntament ens mantindrem atents a la continuïtat del servei tal com ens indiquen i, continuarem demanant que la plaça de pediatria estigui coberta de dilluns a divendres al municipi.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 21:05