Comunicat Ajuntament de Sant Feliu de Codines en relació amb les entrades de la Festa Major 2021

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 15:10

Tal com es va anunciar a la pàgina web municipal, avui dilluns 13 de setembre a les 9 hores s'ha obert la venda d'entrades de la Festa Major de Sant Feliu de Codines 2021 a través de la plataforma Entràpolis (www.entrapolis.com). La venda i reserva de molts actes ha quedat exhaurida en pocs minuts, fet que ens consta i queda registrat.

Tot el poble té moltes ganes de Festa Major, però cal recordar que les condicions imposades pel PROCICAT, ens obliga a posar a la venda un nombre limitat d'entrades per a cada un dels actes, ja que no és permès un aforament descontrolat en cap d'ells per tal de poder gaudir d'uns actes de Festa Major segurs.
Des del consistori es demana que les localitats reservades i no utilitzades es retornin mitjançant la plataforma Entràpolis (www.entrapolis.com), així les persones que no n'han pogut reservar, tinguin la possibilitat de fer-ho. Igualment, els infants de 0 a 3 anys poden seure a la falda dels pares o familiars, i no cal que reservin cadira.
L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i la Comissió de Festes estan treballant per tal de poder fer arribar la Festa Major al màxim de codinencs i codinenques, sempre però respectant els protocols de seguretat del PROCICAT i tenint en compte la possibilitat de pluja.

Estigueu atents al web municipal per qualsevol novetat al respecte.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 15:15