Comunicat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 09:15

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines lamenta que des de fa temps els carrers, les places i els parcs de la vila són objecte, a vegades, d’actituds poc cíviques d’una minoria de persones que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, danys o, simplement, utilitzant incorrectament aquests espais

Darrerament, s’ha detectat un increment de fets incívics, com són brutícia a la via pública, pintades i desperfectes al mobiliari urbà, destrosses de plantes i arbrat de parcs i jardineres.
També l’augment de sorolls de cotxes i motos de matinada, sobretot durant les nits de divendres i els caps de setmana quan es concentren molts joves per fer botellots a parcs, places o zones forestals aïllades del centre del municipi.
Totes les actuacions realitzades com a conseqüència d’aquests actes vandàlics tenen un repercussió econòmica prou important al municipi – i per tant a tots els veïns i veïnes- que inclou tant la despesa del material que s’ha de reposar com les hores del personal municipal dedicades a aquestes tasques i durant les quals s’han de deixar de fer altres tasques planificades de manteniment i neteja del municipi.
Des de l’Ajuntament es vol fer una crida a mantenir una actitud cívica a l’espai públic ja que els carrers i places són de tothom, i tots els veïns i veïnes tenen dret a gaudir-ne en bones condicions i sense desperfectes. Al mateix temps demanem també la col·laboració de tots els codinencs i codinenques per tal que denunciïn els actes incívics que pateixin als seus carrers. És responsabilitat de tots i totes acabar amb aquestes actituds incíviques i insostenibles.
Si estimeu Sant Feliu, si estimeu el vostre poble, respecteu-lo i cuideu-lo!

Darrera actualització: 09.09.2021 | 09:23

Imatges

incivisme