Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 2 casos en el darrers 14 dies i risc de brot molt baix

Dimarts, 14 de de setembre de 2021 a les 11:55

L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines segueix sent molt baix, amb un valor de 0 punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (14/09/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 2 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 0 punts, un valor molt baix i que feia molts dies no s'assolia. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Sant Feliu de Codines ha passat a tenir un índex de risc de brot molt baix, però la pandèmia no s'atura i hem de seguir alerta i no podem abaixar la guàrdia, especialment ara que s'apropa la Festa Major. 

Pel que fa als actes organitzats per l'Ajuntament, des del principi de la pandèmia a tots els actes s'han pres les mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19 que han indicat en cada moment el PROCICAT.

Davant d'aquesta situació demanem als ciutadans del municipi que incrementin l'ús de la mascareta en espais interiors i exteriors.

Tanmateix és necessari tenir el màxim de cura i responsabilitat tant en l'àmbit personal, com familiar i públic per tal de fer possible el control i reducció dels contagis a casa nostra. És responsabilitat de tots i cadascú de nosaltres, i cal que tothom en prengui consciència.

Podeu consultar el conjunt de mesures vigents en cada àmbit i situació al web www.canalsalut.gencat.cat.

Amb l'esforç de tots vam ser capaços a principis de juny d'estar lliures de contagi del virus i si ens esforcem podrem tornar a aconseguir-ho!

Darrera actualització: 14.09.2021 | 12:05