Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 14:00

L'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pol Cabutí, va assistir al primer Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental de la legislatura, celebrat a Canovelles el dimecres 15 de novembre, on es van tractar temes d'interès i rellevància a nivell comarcal, com ara les infraestructures i la crisi de l'aigua.

Les infraestructures i la crisi de l'aigua i el grau d'afectació als diferents municipis han centrat la trobada.  El director del Ens d’Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL), David Vila, va explicar la situació i l'increment de tarifes per al 2024 que va aprovar recentment el Consell d’Administració de l’Ens i que respon a l’increment de costos de l’energia o costos salarials. L’impacte econòmic directe de la revisió per a la ciutadania variarà en funció de la quota de cada municipi.

Des d’ATL es demana als ajuntaments que continuïn amb l’esforç que estan fent d’inversió en la xarxa en baixa per evitar pèrdues i de continuar demanant a la ciutadania que faci un esforç de reducció del consum d'aigua.

També durant la trobada d’alcaldes i alcaldesses es va revisar l'estat de les obres de desdoblament de la R3 de rodalies i es va presentar el Servei Comarcal de Salut i l’Oficina Agenda2030.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 14:37