Del 7 al 26 d'octubre vine al "Taller d'entrenament en benestar emocional"

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 09:00

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, l’Equip d'Atenció Primària (EAP) Caldes de Montbui organitza a Sant Feliu de Codines quatre sessions per cuidar el cos i la ment mitjançant un Taller d'entrenament en benestar emocional adreçat a majors de 18 anys. 

Professionals en Salut Comunitària de l’Atenció Primària Metropolitana Nord han detectat que l’ansietat i la depressió són trastorns mentals freqüents i amb afectació sobre la vida diària de les persones. 
L’EAP Caldes de Montbui proposa per la població del municipi de Sant Feliu de Codines una intervenció de caire preventiu fent un “entrenament en benestar emocional”, incidint en el paral·lelisme entre cuidar el cos i cuidar la ment. 
Es planteja, doncs, una intervenció de caire comunitari amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de cuidar la salut mental i gaudir d’un bon benestar emocional. 
Les sessions les conduirà el referent de benestar emocional de l’equip, i proporcionarà eines per portar a terme unes rutines bàsiques que aporten benestar emocional en el dia a dia de les persones participants. 

  • Divendres 7 d'octubre a les 12 hores a la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar: Estima't. Rutina d'autoestima.
  • Divendres 14 d'octubre a les 10 hores a la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar: Trencant bucles. Rutina en gestió de pensaments. 
  • Divendres 21 d'octubre a les 12 hores al Centre Cívic La Fonteta: Aprèn a desconnectar la teva ment. Rutina de relaxació. 
  • Dimecres 26 d'octubre a les 12 hores a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar: A dormir. Rutina de la son. 

ENTRADA LLIURE AMB AFORAMENT LIMITAT A 20 PERSONES.

Organitza: Equip d'Atenció Primària Caldes de Montbui. 
Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Darrera actualització: 03.10.2022 | 13:38