Dissabte 17 de juliol, torna el III Critèrium Clàssic Montmeló

Dijous, 15 de de juliol de 2021 a les 13:00

Després de l'aturada produïda per la pandèmia, l'Associació Clàssic Club Montmeló torna a organitzar el dissabte 17 de juliol, el II Critèrium Clàssic Montmeló, ral·li de regularitat oberta a un màxim de 65 vehicles clàssics i mítics.

La prova passarà per Sant Feliu de Codines (C59 -C1413 B-BV1485 -BP1241) de les 16.30 hores a 19.30 hores i de les 20 hores a 22 hores.

És una ruta nocturna de clàssics i passaran per la carretera complint totes les normes viàries com qualsevol altre cotxe.

La prova s'iniciarà a les 18 hores a la plaça de la Quintana de Montmeló, on els participants prendran la sortida en intervals d'un minut per recórrer una ruta de 350 km que es donarà a conèixer el mateix dia de la prova i que transcorrerà per una vintena de municipis del Vallès Oriental, Osona, el Moianès, el Maresme, i la Selva.

El III Critèrium Clàssic Montmeló és una prova no competitiva i puntuable per la Copa Gironina de Regularitat, això vol dir que els participants hauran d'anar seguint un Road Book per carreteres obertes al trànsit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d'una aplicació de GPS, havent-hi també punts de control horari on se segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l'equip que més s'aproximi al temps "0" en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 19:40