Diverses autoritats es reuneixen per abordar la problemàtica de les curses i imprudències a la carretera de Sant Miquel del Fai

Dimarts, 13 de de juliol de 2021 a les 13:45

El passat 1 de juliol es va produir la tan esperada reunió per estudiar com evitar les curses i imprudències que s'han detectat els últims mesos a la carretera de Sant Miquel del Fai. 

La trobada va comptar amb la presència de Josep Tarin diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis Forestals conjuntament amb Jordi Padrós, coordinador d'Espais Naturals; M. Àngels Palacios, gerent de serveis d'Espais Naturals; Vicenç Izquierdo, gerent d'Infraestructures Viàries; Jordi Codines, sotsinspector de MMEE i cap de la comissaria de Caldes de Montbui; Jordi Porterias, sotsinspector i sots cap de l'ART metropolitana nord; M. Asunción Gil, cap de servei Territorial de Trànsit de Barcelona; Mercè Serratacó, alcaldessa de Sant Feliu de Codines; Carmelo Garrido, cap de la policia local de Sant Feliu de Codines; Aitor Guiteras, regidor de Medi Natural de Sant Quirze Safaja i Daniel Fonoll, regidor de Mobilitat de Sant Feliu de Codines.

La reunió va tenir una durada aproximada d'una hora i les diferents parts van exposar les seves reivindicacions, punts de vista i possibles solucions. Els responsables de cadascuna de les àrees es van comprometre a estudiar possibles mesures a prendre a fi que aquesta pràctica, que està molt estesa a altres carreteres catalanes, pogués, si més no, estar més controlada fins a evitar-la. Aquesta carretera, a més, té la particularitat que hi ha moltes persones caminant, corrent o en bicicleta, motiu pel qual el perill és més accentuat. Millorar la senyalització, ressalts a la carretera, i fins i tot, algun mitjà de control mecànic, totes les possibilitats van quedar obertes. Ben aviat se celebrarà una altra reunió per veure quines solucions s'hi troben. 

Altrament, i ho prenem com una bona notícia, és gairebé segur que l'obertura del parc de Sant Miquel del Fai es produirà el primer trimestre de 2022, un cop finalitzin les obres de l'aparcament tan necessari per poder obrir al públic les instal·lacions i es resolgui com fer el control d'aforament a fi de no col·lapsar natura i instal·lacions.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 19:35

Imatges

carretera_sant_miquel