Durant el mes de juny comprar al comerç local té premi! Compra i descobreix Catalunya – Campanya Xarxa Barris 2023

Dimarts, 6 de juny de 2023 a les 09:00

Un any més, comprar al comerç de local i de proximitat santfeliuenc durant el mes de juny té premi. Arriba a Sant Feliu de Codines la tretzena edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya, amb què es pot entrar al sorteig de 34 premis per visitar un dels municipis adherits a la iniciativa. També se’n sortejarà un altre entre els establiments locals participants.  

Any rere any, Sant Feliu de Codines repeteix l’experiència de la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual forma part l’Ajuntament, per promocionar el petit comerç i el turisme de proximitat. Enguany s’hi han adherit una cinquantena de comerços de tot el municipi, un volum molt similar al de l’any passat. Cada vegada que es compri en aquests establiments, que s’identifiquen amb un cartell a la porta o l’entrada, es podrà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna habilitada expressament.

Premi per a 34 butlletes
El dissabte 1 de juliol es durà a terme el sorteig per premiar 34 butlletes amb una experiència turística per a dues persones. El resultat s’anunciarà al web municipal i a les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines. 
Per la seva banda, els guanyadors de l’experiència a Sant Feliu de Codines procedents de la resta del país podran gaudir del premi el 23 de setembre, coincidint amb la Fira de la Carbassa. La proposta, concretament, inclou un dinar, una visita al Cim d'Àligues, a Sant Miquel del Fai, al Museu Municipal Can Xifreda i al Museu del Rellotge, i un lot d'embotits locals.  
Amb l’acció conjunta de dinamització comercial i territorial Compra i descobreix Catalunya es repartiran un total de 1.190 experiències per tot el país. Aquesta iniciativa va néixer en el marc de la Llei de barris el 2011 per dinamitzar el sector mitjançant un projecte col·laboratiu. 

Actualment, a més de Sant Feliu de Codines, prenen part en aquesta campanya Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Solsona, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona i Vilanova del Camí, de la demarcació de Barcelona; Besalú i Campdevànol, de Girona; Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Pont de Suert, les Borges Blanques, Lleida, Penelles, Tàrrega, Torres de Segre, Tremp i Vilaller, de les comarques de Lleida, i el Vendrell, Falset, la Sénia, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona i Vilallonga del Camp, de Tarragona. 

Els 34 municipis repartiran 34 experiències valorades en més de 3.800 euros. Un comerciant de cada municipi organitzador també tindrà premi. No t’ho deixis escapar i busca entre els gairebé 3.300 comerços dels 34 municipis, compra durant tot el mes de juny i guanya un premi per descobrir Catalunya de juliol de 2023 a març de 2024. 

La campanya està organitzada per 34 municipis dels 36 que formen la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES amb el suport de les associacions de comerciants locals i les quatre Diputacions: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Anima't i descobreix Catalunya! 

Darrera actualització: 05.06.2023 | 13:27

Enllaços

Imatges