El cap de setmana de l'ECOdines recull més de quatre tones de brossa dels boscos i té un gran èxit de participació en tots els actes

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 10:15

El bon temps del cap de setmana passat va animar a tots els santfeliuencs i santfeliuenques a sortir al carrer i gaudir dels tallers, espectacles i del Let's Clean up Europe! de la 1a edició de l'ECOdines.

Durant tot el dissabte, els jocs, els ecoxocs, els tallers, les titelles i el teatre infantil, organitzats per la Comissió de Festes, van tenir una molt bona participació i afluència de públic, seguint sempre els protocols de distància, presa de temperatura, neteja de mans i ús obligatori de mascareta.

Diumenge, a la recollida de brossa dels boscos Let's Clean up Europe! (#cleanupEurope  #letscleanupCAT) organitzada pel Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Comissió de Festes, els Makalu, Codinesverdes i alumnes de 3r d’ESO de l'Institut Manuel Carrasco i Formiguera, es van retirar més de quatre tones de ferralla, mobles, envasos i runa de la zona de les escoles, Era Nova, Can Bosch i Parc Usart.

Tots els materials recopilats es van separar en diferents fraccions per poder-los portar a les diferents plantes de tractament i reciclatge.

La Comissió de Festes va fer entrega d'un planter de tomaquera a tots els col·laboradors i participants com a mostra d'agraïment per la neteja de boscos. 

Gràcies a tots i totes!

Darrera actualització: 17.05.2021 | 14:22