El CAP Doctor de los Pinos de Sant Feliu comptarà amb un metge més

Divendres, 17 de maig de 2024 a les 20:30

Aquest mandat s’estan fent reunions periòdiques de seguiment entre la regidoria de Salut i els responsables del CAP Doctor de los Pinos. Un dels objectius és la millora en el servei del Centre d'Atenció Primària i una que ja és efectiva és la contractació d'un nou metge de capçalera.

En la darrera d’aquestes trobades, que va tenir lloc el passat 29 d’abril, es van posar sobre la taula els objectius de millora en el servei del CAP, que s’havien de produir en els propers mesos. Una de les millores que ja és efectiva és la contractació d’un nou metge de capçalera assignat al CAP de Sant Feliu de Codines, de tal forma que hi haurà un nou “cupo”. La previsió és que s’apliqui a partir de les properes setmanes.

Una de les altres millores previstes és l’ampliació dels recursos del servei de pediatria, que actualment és de dilluns a divendres cobert amb una infermera i una pediatra dos dies a la setmana. També hi ha hagut un canvi de la treballadora social i es farà una presentació amb l'equip de serveis socials de l'Ajuntament.

Durant la trobada, també es va informar dels horaris intensius que tindrà el CAP durant el mes d'agost (de 8 a 15h), i de com es garantiran els serveis i es cobriran les vacances.

Iniciat el primer Pla Local de Salut municipal
A la reunió, la regidora de Salut, Maria Tur, va explicar que s’ha iniciat el desenvolupament del nou Pla Local de Salut del municipi, que actualment es troba en fase de diagnosi. Les dues persones responsables de l’Àrea Bàsica de Salut, van donar el seu vist-i-plau i formaran part del grup motor i de la Taula de Salut.
 

Darrera actualització: 17.05.2024 | 21:05

Imatges