El Consell d'Infants de Sant Feliu de Codines presenta un projecte de civisme

Dilluns, 27 de de juny de 2022 a les 16:00

Un grup de nens i nenes que formen part del Consell d’Infants de Sant Feliu de Codines presenta el seu projecte sobre civisme, ideat i desenvolupat amb el suport de la regidoria d’Educació al consistori.

L’acte va servir perquè els representants polítics coneguessin de primera mà les inquietuds i les propostes dels infants per millorar el municipi.
Durant les sessions de treball es van debatre diferents propostes i en aquesta ocasió es va decidir continuar amb el treball iniciat dels seus companys del curs anterior, que a causa de la pandèmia, van haver d’aturar.
El Consell d’Infants ha elaborat una campanya de sensibilització per millorar les actituds incíviques des de diferents punts de vista que començarà durant el proper mes de setembre.
En concret, la campanya es composa de diversos cartells i eslògans que es distribuiran a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i també en els carrers del poble.
Des de l’Ajuntament volem agrair la feina dels membres del Consell d’Infants, tant els representats d’enguany com els de l’any anterior.

 

Darrera actualització: 27.06.2022 | 11:00

Imatges

consell_infants