El Consell d'Infants, un espai de participació emmarcat en el Pla Educatiu d'Entorn

Dimecres, 31 de gener de 2024 a les 09:30

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir el 30 de gener la 1a trobada del nou curs del Consell d'Infants de Sant Feliu, on es va reflexionar sobre com n'estan de compromesos amb el planeta.

Alumnat del cicle superior de primària i de 1r d'ESO de l'escola Jaume Balmes, FEDAC Sant Feliu, l'Institut Manuel Carrasco i Formiguera i un representant de les Aldees Infantils van reunir-se per reflexionar sobre com n'estan de compromesos amb el planeta, les petites accions quotidianes per prendre consciència de fer un bon ús de l'aigua, el coneixement que tenen del reciclatge i de la deixalleria, de les coses que no utilitzen...

En el Consell hi van assistir l'alcalde Pol Cabutí, la regidora d'Educació, Maria Tur, i el regidor Frederic Sala.

El Consell d’Infants és un projecte iniciat el curs 2016/2017 que s'emmarca en el Pla Educatiu Entorn. És un espai de participació pels nens i nenes del municipi on poden participar de forma directa en l’elaboració de propostes, fent crítiques i suggeriments, aportant el seu punt de vista i necessitats, essent escoltats i lògicament, obtenint una resposta raonada i institucional al seu compromís i esforç. Les trobades són mensuals per tal de treballar l'encàrrec que els hi ha proposat el govern.

Darrera actualització: 31.01.2024 | 09:55

Imatges