El consistori de Sant Feliu de Codines viu de primera mà les barreres arquitectòniques del nostre poble

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 15:00

Ahir dimarts 22 de novembre, el president i vicepresident de l'Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Física i Sensorial, de Mollet i Comarca (ADIMO), van dur a terme una jornada oberta a tots els membres de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines per tal que experimentessin les dificultats que hi ha a l'hora d'anar amb cadira de rodes pels carrers del nostre poble.

Jaume Girbau Vaquero i Josep Roca Santafe, president i vicepresident respectivament d'ADIMO, van estar durant més d'una hora voltant pels carrers més cèntrics del poble amb l'alcaldessa Mercè Serratacó, el regidor Dani Fonoll, la regidora Laia Jordana (PSC) i el regidor Pol Cabutí (Primàries Codines), per veure i viure totes les barreres arquitectòniques que encara queden per resoldre (amplada i alçada de les voreres, rampes...). Els regidors Daniel Fonoll i Pol Cabutí van fer tot el recorregut amb les cadires facilitades pels membres d'ADIMO, per tal de poder experimentar la situació voltant per la part més plana de Sant Feliu de Codines. Hi ha petits graons no perceptibles pels caminadors, però totalment impossibles per les persones que es desplacen amb cadira de rodes.
Una jornada molt profitosa i que ben segur servirà per saber quines són les dificultats a l'hora de moure's amb cadira de rodes per Sant Feliu de Codines i quines són les seves possibles solucions.
S'ha acordat amb els membres d'ADIMO de poder signar un conveni de col·laboració per tal que les actuacions que es facin per eliminar barreres arquitectòniques a la via pública siguin comentades a fi que la solució sigui òptima per tothom.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:01