El Govern de la Generalitat reconeix el CF Sant Feliu pel centenari

Dimarts, 31 d'octubre de 2023 a les 11:00

El Club Futbol Sant Feliu ha rebut un guardó commemoratiu del centenari, en l'acte de reconeixement dels premis "Arrels Esportives", de la mà del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

Va recollir el premi el president del CF Sant Feliu, Àngel López, acompanyat per l'alcalde Pol Cabutí i el regidor d'Esports, Miquel Palau. En representació del Club també hi va assistir Olga Fuentes i en nom dels jugadors, Jep Nortes i Júlia Comellas.

L'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya va acollir dilluns 30 d'octubre l'homenatge que ha guardonat a 80 entitats esportives que han celebrat els 50, 75, 100 i 125 anys i que fan créixer l'esport a Catalunya.

👉 Aquest acte es va retransmetre en directe per Esport3 i es pot veure a https://www.ccma.cat/.../gala-arrels.../video/6248210

ACTE CENTRAL DEL CENTENARI I INAUGURACIÓ DE LA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL
El divendres 27 d'octubre es va celebrar l'acte central del centenari amb la presentació de tots els equips de la temporada 2023/2024 i un acte d'homenatge a tots els presidents del club, amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.
Diumenge 29 d'octubre es va inaugurar la nova gespa artificial del camp municipal d'esports "Francesc Garriga".

Darrera actualització: 31.10.2023 | 11:50

Imatges