El govern de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines mostra el seu total rebuig a la baralla de la matinada de dimarts 1 de novembre

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 11:40

La matinada del passat dilluns dia 1 de novembre va haver-hi una baralla de grup al nostre municipi amb una desena de persones implicades.

La Policia Municipal va intervenir amb l'ajuda de la Policia Municipal d'altres pobles i també dels Mossos d'Esquadra. L'episodi es va tancar amb tres persones ferides per arma blanca i un total de nou detinguts.
Des del govern de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem expressar el nostre més total i enèrgic rebuig a situacions com aquesta que fan que la convivència al nostre municipi es vegi qüestionada i els veïns, possiblement, intranquils pels fets esdevinguts. A més, el nostre total suport als policies municipals de Sant Feliu de Codines i rodalia per a la ràpida intervenció, igual que a les forces de seguretat del cos dels Mossos d'Esquadra.

Avançant-nos a aquesta situació, tenim en audència pública la nostra proposta d'"Ordenança de Civisme" que està a la pàgina web aquest mes, perquè tothom digui la seva, i que explicarem en un acte el proper dijous 10 de novembre a les 20 hores a la Sala d'Actes de la Biblioteca. Us hi esperem.

Darrera actualització: 03.11.2022 | 13:41