El material d’ajuda humanitària recollit pels afectats per la guerra d’Ucraïna ja s'ha distribuït

Dilluns, 28 de de març de 2022 a les 12:00

El passat 6 de març, tal com ja es va noticiar al seu moment, voluntaris de la nostra vila conjuntament amb la regidoria de cooperació de l'ajuntament de Sant Feliu de Codines van fer recollida de roba, menjar i productes de neteja personal i de la llar, a la plaça de l'ajuntament, a l'antiga farmàcia. El mateix diumenge ja es va poder omplir un transport que va portar a Barcelona part d'aquest material. La resposta va ser tan gran, que tot l'espai emprat va quedar ple de tot el que els vilatans van portar per ajudar en aquesta causa.

Tot aquest material s'ha distribuït de la següent manera:

• Amb el menjar que es va poder reunir s'han fet lots, ja que a la nostra vila també hi ha refugiats i persones amb necessitats, i com que és de curta durada, es donarà a través dels serveis socials a famílies locals. El mateix sistema s'ha pogut fer amb els productes de neteja.
• La roba s'ha portat a Oncovallès, ja que fa uns dies van publicar la campanya "ONCOVALLÈS T'AJUDA", on demanaven roba d'hivern per a Ucraïna. Fent les gestions corresponents, es va parlar amb la Carme Grau, la directora, per oferir-li tot el que teníem, i amb la col·laboració de l'empresa de transports de Barberà del Vallès Transcano, que ens ha proporcionat el servei de forma totalment gratuïta, s'ha portat aquesta roba als seus magatzems. Després d'ordenar-la i classificar-la, la faran arribar a Rotary Club de Granollers, que estan fent recollida a totes les seves delegacions i que setmanalment fan un enviament de roba a Ucraïna.

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar novament les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que han ajudat a fer possible aquest recapte de diferents productes i a tots els codinencs i codinenques que hi han aportat el seu gra de sorra. Sabem que sempre podem comptar amb tots vosaltres.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 11:45

Imatges

recollida_ucraïna