El Ple aprova el nomenament de la direcció del servei d'Ona Codinenca

Divendres, 27 d'octubre de 2023 a les 12:00

Gemma Permanyer és la directora del servei de la ràdio municipal i va presentar al Ple la programació de la temporada 2023/2024. S'aprova per unanimitat el nomenament de la direcció del servei de la ràdio municipal a proposta del Consell Rector, celebrat el 19 d'octubre passat, d'acord amb la designació de l'assemblea d'Ona Codinenca.

La prestació del servei públic de comunicació audiovisual comporta que l’ens encarregat de la gestió directa és l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Pel que fa al seu funcionament, la seva administració general i la seva direcció, l’emissora de ràdio s’estructura en els següents òrgans: Consell Rector, Direcció del servei i Consell Assessor.

El Ple del 27 de gener de 2021 va aprovar el reglament de la ràdio Ona Codinenca, que és l’instrument per regular el funcionament de la ràdio municipal i el seu contingut és de caràcter organitzatiu i es va redactar consultant amb l’associació que actualment col·labora amb l’Ajuntament en la gestió del servei.

D'acord amb aquest reglament, unes de les funcions del Consell Rector són proposar al Ple de l’Ajuntament el nomenament de la direcció del servei de l’emissora de ràdio de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i aprovar el Pla de programació anual d’acord amb allò que estableixi el pla de programació vigent i a proposta de la direcció tècnica del servei.

PROGRAMACIÓ TEMPORADA 2023/2024
El Consell Rector va aprovar la programació anual de la ràdio municipal, condicionada a l'aprovació pel Ple del nomenament de la direcció de servei. 

Ona Codinenca ha iniciat la temporada amb prop d’una trentena d’espais propis, dos nous programes i una nova web: www.onacodinenca.cat

L’objectiu és posar a l’abast d’un sol click tots els continguts de l’emissora. La pàgina permet recuperar en format podcast tots els programes d’Ona Codinenca, a més d’algunes notícies destacades, l’streaming del directe, la consulta de la graella i, fins i tot, la possibilitat de subscripció al canal d’alertes de WhatsApp de la ràdio.

S'han estrenat "L’últim revolt", un programa dedicat al món del motor que cada dimarts a les 23.00h ens portarà la última hora de tots els esdeveniments relacionats amb els esports de benzina, a nivell general però també, quan calgui, posant la lupa sobre el món local.
Una altra estrena de la temporada és el "Jazz Cool Tem Jazz", un programa divulgatiu sobre el jazz amb Jordi Brito. 

També s'ha estrenat aquest octubre Infopodcast que, distribuït només a les plataformes i a les xarxes socials, us acostarà els temes més destacats de la setmana tractats a l’"Eix 59". La informació de tot allò que passa a Sant Feliu i als municipis del voltant es pot trobar cada dia al Territori 17 i a l’Eix 59.   

La graella consolida programes que es van incorporar la temporada passada com ara "Converses de Vida" i "La Viquipregunta" i recupera el programa "Ens sostenim" amb noves seccions i col·laboradores. Aquesta temporada tampoc faltaran els programes consolidats de l’emissora com el "Tu Jugues", "Anem a la Muntanya", "Tal com Raja", "Vincles", "El viatge a l’Altre", "A cau d’orella" o els "Vivències".

Les propostes de programes musicals també són per a tots els gustos amb "Sac de Gemecs", "Va de sardanes", "The 3E show", "Discotour", "Fase Alternativa", "En clau de música" i "Vivències musicals".

A banda de la programació regular, Ona Codinenca també fa en directe els partits el primer equip d’hoquei del CHP Sant Feliu amb “Hoquei en viu”. A més de la retransmissió d’altres esdeveniments destacats del municipi i programes especials en directe. 

La programació pròpia de la graella es complementa amb els programes compartits amb altres emissores i la programació de La Xarxa, en la qual Ona Codinenca també hi col·labora com els programes informatius o l’"En Joc".
 

Darrera actualització: 30.10.2023 | 11:02