Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes per cultivar 1.020 plantes de marihuana en una nau de Sant Feliu de Codines

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 11:45

El passat dimarts 13 de desembre els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Granollers juntament amb la Policia Local de Sant Feliu de Codines van detenir tres homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric per cultivar més de 1.000 plantes de marihuana en una nau del polígon Can Masclans, a Sant Feliu de Codines. L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines no s'ha pronunciat al respecte fins al dia d'avui, per tal de no perjudicar la investigació. 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Granollers, amb col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Codines, van detenir, els dies 13 i 14 de desembre, tres homes, de 21 i 42 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. 
A mitjans de novembre els mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una nau industrial del polígon Can Masclans, a Sant Feliu de Codines.
Després de diverses indagacions, el passat dia 13 es va fer una entrada i perquisició a la nau on es van localitzar 1.020 plantes de marihuana. També es van trobar diversos objectes destinats al seu cultiu indoor i una complexa instal·lació amb ventiladors, focus i transformadors, per afavorir el creixement de les plantes.
Durant l’operatiu es van localitzar dues persones a l’interior de la nau que en veure la presència policial van intentar fugir pel terrat. Els agents els van poder interceptar i els van detenir per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se’ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric. El dia següent es va detenir una tercera persona i se’n va denunciar penalment una quarta, totes dues relacionades amb la plantació.
Els detinguts van passar ahir, 15 de desembre, a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia el qual ha decretat llibertat amb càrrecs.
 

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 11:34