Estrenem el nou web de l'ajuntament

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 09:25

L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

Aquesta ha de ser una eina que ens ajudi a créixer en el nostre objectiu de ser una administració més accessible i transparent.

Amb aquest nou portal incorporem un gestor propi de la Diputació de Barcelona fet i pensat per cobrir totes les necessitats d’un ajuntament i, a més, amb la garantia de poder-hi anar afegint totes les millores necessàries. Amb els recursos propis d’un ajuntament petit com el nostre no podríem haver disposat d’una millor solució.

A més, també estem reorganitzant la seu electrònica i afegint noves funcionalitats per tal de facilitar els tràmits i la relació entre els ciutadans i l’Ajuntament. En aquest sentit recordar que des de principis d’any s’ha engegat un servei de suport per a la tramitació electrònica de ciutadans, entitats i empreses per tal de facilitar les gestions electròniques.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ens hem compromès en l’impuls de la transparència en la nostra gestió i en l’accés a l’administració electrònica. Aquesta nova pàgina ens permetrà fer un pas significatiu en aquesta direcció.

Amb aquesta nova web també arriba un nou Butlletí Digital que setmanalment us informarà de les novetats del municipi. Per rebre’l us haureu de subscriure als canals que us interessin i rebreu les ultimes noticies i activitats del poble. Un cop us doneu d’alta rebreu un correu per validar la subscripció.

Esperem que aquesta nova web us sigui d’utilitat.

Avís als usuaris de la web

El web està en fase de proves. Durant aquest temps el personal de l'Ajuntament acabarà d'ajustar continguts i funcionalitats.

Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra col·laboració.

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contacte.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 12:56

Imatges

Nou web de l'ajuntament Nou web de l'ajuntament