Èxit codinenc al premi Vallesà de l’Any 2020

Dissabte, 23 d'octubre de 2021 a les 00:00

Els lectors del diari comarcal EL 9 NOU del Vallés Oriental han escollit a Lluís Vilalta i Jordi Franquesa, en representació de l’equip del repte solidari OnCodines Trail, com a vallesans de l’any 2020. El guardó, s’ha lliurat aquest divendres al vespre a l’Ateneu L’Aliança, a Lliçà d’Amunt.

Els vallesans de l’any 2020 han sigut un exemple de perseverança, que han aconseguit organitzar aquest repte saltant-se totes les pedres que han anat sorgint pel camí des de l’inici de la pandèmia a pocs dies de celebrar-se la 1a edició del repte.

Tot i els impediments aquest equip format per una trentena de persones han aconseguit engegar aquest repte solidari,  com a homenatge a una amiga i companya de curses i entrenaments. Amb l’ajuda de prop de 300 voluntaris i els més de 500 participants es van recaptar més de 105.000€ per al càncer i la recerca oncològica i neurològica.

També, durant l’acte s’ha reconegut la tasca dels altres dos finalistes, on també hi havia representació codinenca: Pep Nogueras, president fins aquest any de l’entitat Amics d’El Xiprer; i les tres caps d’infermeria dels hospitals de Granollers, Mollet i Sant Celoni, Saray Alen, Mireia Vicente i Judit Lobera. Tots ells amb un paper molt destacat durant la pandèmia de la Covid-19.

Darrera actualització: 23.10.2021 | 12:09

Imatges