Fira de Nadal, casa dels desitjos, activitats nadalenques i actes solidaris per a “La Marató de TV3"

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 10:15

La Fira de Nadal d'enguany se celebrarà el divendres 10 (tarda), dissabte 11 (tot el dia) i diumenge 12 (matí) de desembre als carrers del centre del poble.
El mercat comptarà amb parades locals i d'arreu de Catalunya de tota mena: coques de Perafita, pa, embotit, formatges, articles de Nadal, bijuteria, complements de fusta, roba, artesania, treballs manuals, joguines, llibres, contes...
Durant tot el cap de setmana els més petits de la casa també podran visitar la Casa dels Desitjos, situada a l'antiga farmàcia de la plaça Josep Umbert Ventura. Una casa on tots els nens i nenes que vulguin podran dur la seva carta al Pare Noel, ja que ha sigut el Tió qui l'ha convidat a venir a veure'ns.

També dins la Fira de Nadal hi haurà diferents activitats nadalenques:

Divendres 10:        
A la tarda a la plaça, presentació del conte El Tió i el seu amic Pare Noel de Gemma Minguillón i Cristina Grau per un personatge molt especial i encesa dels llums de Nadal.

Dissabte 11:           
A les 17.30 hores a la Plaça Josep Umbert Ventura: Nadales amb el cor Sents Veus.
A les 19 hores al Centre Cívic: Nadal amb clarinets.

Diumenge 12:        
A les 11 hores al Centre Cívic: L'auca dels tres reis amb el grup de teatre Blaugrana Scena.
A les 18.30 hores a l’Església: Nadales per a Càritas.

Una fira emmarcada en La Marató de TV3 
Dissabte 11 a la tarda i diumenge 12 al matí, durant la Fira, diferents entitats locals actuaran i posaran parades solidàries amb La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties mentals. Les parades de les entitats locals col·laboradores faran un donatiu per a col·laborar amb La Marató.

També hi haurà un estand on tothom que vulgui ja podrà inscriure's a la tradicional Cursa del Caneló del proper 26 de desembre.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 10:06

Imatges

Fira_NADAL_2021