Hi haurà Festa Major? La resposta és si, hi haurà una Festa Major segura i adaptada a la normativa vigent

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 13:35

Arriba el mes de setembre i molta gent es fa aquesta pregunta: hi haurà Festa Major? La resposta és si, hi haurà una Festa Major segura, adaptada a la normativa i esperem que sigui ben participativa.

La Comissió de Festes fa molts mesos que treballa amb la incertesa de què es pot fer i com es pot fer i finalment, aquest dimarts s’ha tancat el programa adaptat a les restriccions sanitàries en què ens veiem immersos en aquests moments. El més fàcil hagués estat no fer res, però la Comissió ha preparat una Festa Major ben plena d’actes per als més grans, les famílies, els més menuts de tots… una mica per a tothom.

Hi haurà el pregó de Festa Major amb una estrella televisiva que ens el presentarà i Festa de l'Esbart Codinenc, una representació estàtica de foc i música del Grup del Correfoc amb el públic assegut, una tarda de tabals i gegants amb espectacles estàtics amb públic també assegut; sense fer les tradicionals rues; un scape room pel carrer, les curses adaptades a les normatives i amb nous recorreguts, la tradicional COU del Centre Excursionista, concerts per a joves i no tant joves, això si, asseguts i fins a les 00.30h.  Titelles i jocs gegants, tast de cerveses artesanes, teatre local amb els Deixalles 81, els membres del Museu obriran les portes amb cita prèvia,  les corals més nostrades ens cantaran després de tants mesos sense pujar a un escenari…. I els clubs esportius que també faran les seves activitats tradicionals de Festa Major. També retornaran les atraccions repartides en un parell de zones per poder complir amb les normatives.

El programa sencer de la Festa Major 2021 el podreu trobar ben aviat en format paper a les botigues del poble o bé en format digital al web municipal www.santfeliudecodines.cat i xarxes socials.

Totes aquestes activitats, gratuïtes o de pagament, s’hauran de reservar a partir de dilluns 13 de setembre a les 9 hores del matí a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.santfeliudecodines.cat per poder tenir un control dels assistents.

Queden quinze dies però les ganes hi són, per això l’Ajuntament i sobretot la Comissió de Festes que ha fet un gran esforç per tancar el programa sota els condicions actuals, volem que gaudiu al màxim de la nostra Festa Major però amb prudència, respecte i seguretat.

I recordeu  FeM-ho bé, FeM-ho per tothom, FeM-ho per Sant Feliu!

Darrera actualització: 04.09.2021 | 20:44