Ja tenim el programa d'actes de la Festa Major 2021!

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 17:30

Serà necessari adquirir les entrades online de TOTS els actes encara que siguin gratuïts, a través de la web de l'Ajuntament A PARTIR DE DILLUNS 13 DE SETEMBRE a les 9h. La recaptació de les entrades dels actes aniran destinades a l'ONG Petits Detalls: https://www.petitsdetalls.org/

Entrades Scape Room

Entrades Resta Espectacles

al i com ja us vam informar, aquest any la nostra Festa Major tampoc la celebrarem de la manera que estem acostumats cada final d’estiu. A causa de la pandèmia de la COVID-19, l'Ajuntament i la Comissió de Festes hem hagut de reduir, reubicar i adaptar els formats dels diferents actes, sempre assegurant i respectant les mesures de seguretat establertes pel protocol PROCICAT.

Malgrat la situació que estem vivint, però, la Comissió de Festes amb el suport de l’Ajuntament i amb la intenció de fomentar l’ús responsable de l’oci i ajudar al sector cultural greument afectat per la pandèmia, hem preparat actes culturals limitant l’aforament i/o aprofitant espais lliures on es pugui controlar l’accés d’entrades i sortides, així com la distància de seguretat.

Per aquest motiu serà necessari adquirir les entrades online de tots els actes encara que siguin gratuïts, a PARTIR DE DILLUNS 13 DE SETEMBRE a les 9 hores. 

I, malgrat el temps de restriccions que ens toca viure, l’Ajuntament i la Comissió de Festes us desitja a totes i tots una MOLT BONA I RESPONSABLE FESTA.

Darrera actualització: 12.09.2021 | 19:29