Jordi Franquesa, Lluís Vilalta i Mireia Vicente candidats a Vallesà de l'any 2020

Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 08:00

La publicació El9Nou.cat torna a fer una crida amb la convocatòria de la 15a edició del premi Vallesà de l’Any, i que vol ser un reconeixement a la persona o persones que van destacar, al llarg de l’any passat 2020 per la seva actuació en qualsevol àmbit.

El jurat del premi ha escollit deu candidatures, entre les que es troben els santfeliuencs Jordi Franquesa i Lluís Vilalta com a impulsors de l'ONCodinesTrail. Un esdeveniment solidari, esportiu i festiu que ha fet història a la comarca. També està nominada la santfeliuenca i directora d'Infermeria de l'Hospital de Mollet, Mireia Vicente, en reconeixement de la seva tasca durant aquesta pandèmia.

El procés per elegir la persona o persones que guanyaran el premi serà similar al de l’edició anterior. Fins el dia 1 d’octubre, els lectors d’EL 9 NOU podran votar a través de les butlletes que es publicaran en cada edició del diari i també a través de la web EL 9 NOU.CAT. En aquest segon cas, només s’admetrà un sol vot per persona.

El lliurament del premi es farà en una gala el dia 22 d’octubre a l’Aliança de Lliçà d’Amunt. Com en l’edició de l’any passat, també es lliuraran el Premi Talent Territorial que impulsa la patronal Pimec del Vallès Oriental i que vol reconèixer la tasca d’emprenedors i executius de la indústria, el comerç i els serveis; i el Premi Talent Jove VO, que atorga el Consell Comarcal per a nois i noies que han excel·lit en l’àmbit cultural, social, esportiu o educatiu.

Voteu-los aquí i seguim fent història: Voteu aquí

Darrera actualització: 26.07.2021 | 10:58