La campanya “Aquí no llencem res! Aquí ho reciclem tot”, de nou a Sant Feliu de Codines

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 09:40

Dos d’informadors/es ambientals assessoraran el veïnat sobre la importància del reciclatge al llarg de tot el dia 22 de desembre a diversos carrers del municipi. 

Un any més, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental desplega a Sant Feliu de Codines la campanya Aquí no llencem res! Aquí ho reciclem tot. L’objectiu de la iniciativa és contribuir a la reducció del volum de residus que van al contenidor de la resta i que podrien aprofitar-se si la ciutadania els diposités al contenidor corresponent. Es calcula que més del 90% dels residus que acaben a la bossa de la resta podrien ser valoritzables si es trobessin a la fracció que els pertoca.
Durant tot el dimecres 22 de desembre dos d’informadors/es ambientals recorreran el municipi per donar consells al veïnat i demanar-los que separin els residus correctament a casa, millorant l’eficiència del reciclatge.
A més de sensibilitzar el veïnat, els i les professionals repartiran bosses per anar a comprar i/o d’altres per reciclar correctament.

Aquesta campanya ja es va iniciar des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines el passat mes de juliol i està previst allargar-la per tal de millorar el reciclatge. 

 

 

Darrera actualització: 22.12.2021 | 11:17