La campanya “Aquí no llencem res! Aquí ho reciclem tot”, un any més a Sant Feliu de Codines

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 09:30

Dos d’informadors/es ambientals assessoraran el veïnat sobre la importància del reciclatge i es farà entrega d'un obsequi, en aquest cas un drap de cuina amb informació de la campanya, al llarg dels dies 13 i 14 de desembre entre les 10 i les 13 hores i les 16:30 i les 19:30 hores.

L'objectiu principal és fomentar la consciència ciutadana sobre la importància de la recollida selectiva, contribuint així a millorar els índexs de reciclatge. Tot i que Sant Feliu de Codines recicla un 68,55% de les deixalles generades durant l’any 2021, un 32,44% més que el 2020, situant-se així en la novena posició pel que fa al reciclatge de tots els municipis del Vallès Oriental, s'ha de seguir posant èmfasi per seguir reciclant i augmentar en el reciclatge. 
Coincidint amb les festes de Nadal i Reis, època de gran consum i de gran generació de residus, La campanya Aquí no llencem res! Aquí ho reciclem tot! s'emmarca dins les accions per millorar la qualitat i quantitat de la separació en origen, i la gestió dels residus, i té com a objectiu principal contribuir a reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar a la fracció resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en la fracció de residus corresponent. 

 

 

 

Darrera actualització: 12.12.2022 | 11:33