La campanya de recollida de joguines noves de la Creu Roja habilita sis punts de recollida a Sant Feliu de Codines

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 09:45

Sota el lema Els seus drets en joc, la campanya recull i distribueix joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat. L'Ajuntament, la Biblioteca Municipal, la papereria Macedònia, el Quiosc La Plaça, Fotos Madró, i Capdevila Tecnologies són els punts on podeu dipositar les joguines fins al 4 de gener de 2022. 

Aquesta Campanya pretén fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. És per aquest motiu que es recullen i distribueixen joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de tot Catalunya.
Per fer possible aquest objectiu, hi participen més de 1.200 persones voluntàries de 80 assemblees de la Creu Roja a Catalunya que permeten que la campanya arribi a més de 300 municipis catalans i més de 22.000 infants.
Aquest any 2021, les conseqüències derivades de la pandèmia de la COVID-19 han perpetuat i agreujat la vulnerabilitat de famílies d’arreu del territori català a les quals ja atenien des de Creu Roja Joventut. És per això que tot i el conjunt de restriccions s’ha treballat per cobrir les necessitats de tots els infants i, un cop més, es tornen a bolcar amb els drets dels infants.
Durant el període de la Campanya es faran més de 50 actuacions al carrer arreu del territori on el voluntariat sensibilitzarà la població sobre la importància de garantir el dret al joc i el seu valor educatiu, així com punts de recollida de joguines i altres activitats.
A través de les xarxes socials de Creu Roja Joventut (@creurojajoventut) es podran seguir les activitats de presentació, així com rebre informació relacionada a la Campanya. Per altra banda, podeu consultar els punts de recollida i activitats a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.com entre el 20 de novembre i el 4 de gener del 2022.

Diferents fórmules de col·laboració
A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres.
Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar a la web www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 09:43