La Diada de Sant Jordi 2021 torna al carrer

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 15:30

Tot i les mesures restrictives, Sant Feliu de Codines ha pogut viure una Diada de Sant Jordi al carrer, amb llibres, roses i molta cultura. L'èxit d'assistència en tots els actes i el respecte de totes mesures de seguretat han marcat una festivitat que ha recuperat certa normalitat.

La celebració va iniciar-se el dijous 22 amb la presentació del llibre "Carrers, cases i gent del meu poble. Sant Feliu de Codines", de Jaume Casas Sala, a càrrec de Pep Casas.

Ja la diada de Sant Jordi es va viure amb un bon ambient de parades de llibres i roses a la plaça Josep Umbert Ventura, la Lectura col·laborativa Sant Jordi 2021 a càrrec d'Ona Codinenca i els tallers, contes i entrega de premis del concurs de punts de llibre de la biblioteca. Actes que van seguir després al Centre Cívic, amb la projecció del documental “De matinada” i debat posterior a càrrec del grup d'Òmnium Cingles de Bertí.

Dissabte 24, la Colla de Geganters de Sant Feliu de Codines va representar, amb gran èxit d'assistència, "Els records de l'avi el dia de Sant Jordi", i a la tarda el Grup d'Òmnium Cingles de Bertí va organitzar una xerrada debat a càrrec de Miguel Peyro Garcia “El català en la societat multicultural, sense una llengua comuna no hi ha comunitat”.

Finalment, diumenge 25, l'Agrupació Sardanista Sant Feliu de Codines va oferir un Concert de Cobla amb la Cobla Osona. En aquest concert, el músic Jordi Corderas va tocar la tenora i el mestre Isidre Corderas va dirigir la sardana "Cant íntim" i que ell mateix havia compost.

Esperem que l'any vinent puguem gaudir d'un Sant Jordi sense restriccions i amb plena normalitat.

Darrera actualització: 27.04.2021 | 11:57