La Policia Local inicia una campanya informativa per recordar als conductors on estacionar el vehicle

Divendres, 2 de d’abril de 2004 a les 00:00

Sant Feliu concentra la major part de l’oferta comercial al centre de la població i, per això, ha d’oferir les màximes facilitats per poder estacionar el vehicle correctament en funció de cada necessitat. És, per això, que la regidoria de Governació i Via Pública ha creat 59 noves places d’aparcament a cel obert al centre del poble, que se sumen a les 31 que ja hi havia. La Policia Local, a més, ha iniciat una campanya informativa per recordar als conductors que a partir del 30 d’abril no podran aparcar sobre les voreres del c/ Agustí Santacruz (C-59), la Travessia i el c/ Rector Tomàs Vila (BP-1432) ja que són d’ús exclusiu pels vianants.

L’Ajuntament de Sant Feliu ha creat 5 zones noves d’estacionament limitat i gratuït, que entraran en vigor a partir del 30 d’abril: al carrer Agustí Santacruz al costat de Plaça del Rellotge (3 places); a l’avinguda de la Generalitat (11 places en línia) i dins el recinte del Casal de la Gent Gran (23 aparcaments més i 1 per a persones amb mobilitat reduïda); al carrer Sant Saturi (6 places); a la Plaça Dr. Miquel Vila (5 aparcaments en zona blava), i al carrer Anselm Clavé 8 més. També s’han creat tres noves places al carrer Mossèn Josep Rossell, un carrer on la zona blava ja funcionava.
L’objectiu d’habilitar una nova oferta d’aparcament limitat, gratuït i controlat és facilitar la realització de gestions de curta durada. D’aquesta manera es potencia la rotació de vehicles en carrers que presenten una alta demanda d’estacionament.
El temps màxim d’estacionament en aquests espais serà d'1 hora i l’horari que s’ha establert és de zona blava gratuïta és de dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 17 a 20 hores i diumenge i festius de 9 a 13h. Els espais de càrrega i descàrrega es consideraran zones blaves els diumenges i festius.
Quan la durada de l’estacionament hagi de sobrepassar l’hora prevista els conductors poden estacionar el seu vehicle a les 170 places d’aparcament no regulat i lliure que hi ha al centre del poble: 130 a la plaça Josep Umbert Rosàs i 40 al Carrer Anselm Clavé, zona Font dels Àlbers.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40