La recaptació de les entrades de Festa Major es destinarà al rebost solidari

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 09:25

L'import de la col·laboració amb la Festa Major de Sant Feliu de Codines 2022 es destinarà íntegrament al rebost solidari de Sant Feliu amb la finalitat de fer lots d'higiene i lots d'alimentació per a famílies vulnerables.
Gràcies a tothom seguim amb el compromís de dedicar una gran festa a l'any a cooperació i destinar la recaptació a aquest efecte.

Des de l'any 2019, la regidoria de cooperació, amb el vistiplau de la Comissió de Festes, es va comprometre a destinar la totalitat de l'import recaptat amb les entrades de Festa Major a una ONG. L'any 2019 es van entregar 1.020 euros a Pallassos Sense Fronteres per medicaments bàsics pels refugiats de Xàtil·la, fa dos anys es va destinar la totalitat de l'import de les entrades de la Festa Major (1.200 euros) a productes de primera necessitat per a famílies vulnerables amb infants i a l'ampliació del rebost solidari de Sant Feliu de Codines i l'any passat l'import de les entrades de Festa Major s'envià a Uganda per poder col·laborar amb l'ONG Petits Detalls, on persones del Vallès i de Sant Feliu de Codines hi estan estretament vinculades.

Moltíssimes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta Festa Major!

Darrera actualització: 21.09.2022 | 09:23

Imatges