La salut mental, la ciberseguretat i els serveis de l’ACM al Consell d'Alcaldies

Dijous, 16 de maig de 2024 a les 12:00

L'alcalde, Pol Cabutí, va assistir ahir al Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental, celebrat a Lliçà de Vall, centrat en la salut mental i les addicions, la ciberseguretat i els serveis de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). El Consell ha reunit els representants de 39 municipis del Vallès Oriental.

En l’àmbit de la salut mental i les addiccions s'ha fet un repàs dels objectius i situació de les taules com un espai de trobada per a la reflexió, l’intercanvi de recursos i el treball col·laboratiu que busquen promocionar l’atenció integral de la Salut Mental al territori. Es va recordar la importància de la implicació de tots els agents relacionats amb l'atenció a la salut mental i la necessitat de coordinació i treball integrat. La regidora de Salut, Maria Tur, va assistir al Consell d'Alcaldies en què es tractaven assumptes relacionats amb la salut mental i les addicions.

A la trobada, la presidenta de l'ACM i alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, i el vicepresident primer, Jaume Oliveras, van presentar els diferents serveis que s'ofereixen als municipis i el Pla de mandat 2023-2027, basat en 4 eixos: municipalisme, transició ecològica, equitat social i territorial i internacionalització.
 

Darrera actualització: 16.05.2024 | 13:20