La Taula de l'aigua comptarà amb el director de l'ATL, divendres 12 de gener

Dimecres, 10 de gener de 2024 a les 10:00

L'Ajuntament organitza la Taula de l'aigua el divendres 12 de gener, un acte en format de diverses ponències i obert a tota la ciutadania on s'explicarà la situació d'abastament d'aigua, les actuacions a curt, mig i llarg termini i també l'estat de la gestió de la sequera a nivell municipal, que a dia d'avui és d'excepcionalitat però amb un escenari d'emergència. L'acte serà retransmès en directe per Ona Codinenca al 107.2 FM i a www.onacodinenca.cat 

Comptarà amb les següents ponències:

- Situació d’abastament d’aigua, infraestructura i pla d’accions a curt, mitjà i llarg termini. A càrrec de Pol Cabutí, Alcalde de Sant Feliu de Codines.

- Actuacions realitzades, en curs i properes i l’execució del projecte d’un nou pou al Flaquer III. A càrrec de Montse Ruiz, Cap de servei de CASSA.

- Canvis a la tarifa de l’aigua. A càrrec de Joan Parte, Gerent de CASSA.

- Projecte de connexió a la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat (ATL). A càrrec de David Vila, Director de la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat (ATL).

- Ordenança de l’aigua i gestió de l’estat de la sequera. A càrrec de Pol Cabutí, Alcalde de Sant Feliu de Codines.

 

La situació d’abastament d’aigua segueix sent crítica i cal complementar amb aportacions externes de camions cisterna per cobrir la demanda. Podeu trobar la informació diària de la situació a www.santfeliudecodines.cat/temes/aigua

L'agreujament de la sequera que pateix Catalunya és cada vegada més sever i en el període 2021-2023 ja suma més de 36 mesos sense pluges. Per això és necessari que la ciutadania integrem en la nostra activitat diària la cultura de l’estalvi i l’adopció de consums sostenibles. 
Aquest és el visor de la sequera https://aplicacions.aca.gencat.cat/visseq/estat-actual on es pot consultar la situació de cada municipi a través del mapa interactiu a les conques internes de Catalunya.

Tots aquests temes s'explicaran i es debatran amb vosaltres, codinencs i codinenques, el divendres 12 de gener, a les 18.00h, al Centre Cívic La Fonteta. Aquesta taula s'organitzarà cada trimestre per tal de facilitar tota la informació sobre la situació de l'aigua a Sant Feliu.

L'aigua és un recurs escàs i no cau del cel.

Us esperem a la Taula de l'aigua!

Darrera actualització: 11.01.2024 | 11:53