La tercera edició de l'OnCodines bat tots els rècords

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 12:50

L'OnCodines del 2023 serà recordada per l'edició de la consolidació, rècord de participació i diners recaptats. 

La prova d'aquest any, la primera amb total normalitat després de la pandèmia, va comptar amb la participació de 139 equips (el 2022 van ser 83), 295 voluntaris i voluntàries, i una recaptació de diners destinats a la lluita contra el càncer de 108.286 euros. Una suma de diners que en els pròxims dies de ben segur augmentarà gràcies a les aportacions posteriors al dissabte 15 d'abril.

Dels 855 esportistes que van participar en el repte, els primers a completar el recorregut van ser l'equip Team Wolves, amb un temps de 9 hores i 20 minuts. 

L'acte va comptar amb la presència de Joan Borràs, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, que va signar al llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines; Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya; Dolors Castellà, alcaldessa de La Garriga; Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells; Mayte Escobar, 1a tinent d'alcalde de Bigues i Riells; Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui; Pep Moret, alcalde de l'Ametlla del Vallès; Gustau Saeta, regidor de joventut i educació de l'Ametlla del Vallès; Emilio Cordero, alcalde de Canovelles i president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i Oriol Ramon, president de la Federació Comarcal d'ERC Vallès Oriental. 

La plaça Josep Umbert Ventura, punt d'arribada de la prova, va estar plena des de primera hora de la tarda i fins ben entrada la nit. Una botifarrada popular i la música d'un discjòquei van amenitzar un esdeveniment esportiu, solidari i festiu. 

Moltes gràcies a tothom!

Darrera actualització: 19.04.2023 | 10:11

Imatges