La variant ara sí que és una realitat: la Generalitat marca l'inici de les obres pel 2025

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 11:10

Després de molt temps reclamant la construcció de la variant de la carretera C – 59 al seu pas per Sant Feliu de Codines, sembla que finalment serà una realitat i per primera vegada ja hi ha un calendari oficial d'obres.

Des de la Generalitat de Catalunya ens han fet saber que aquest projecte ha estat inclòs en els que s'han de realitzar a Catalunya de manera necessària. A mitjan any vinent quedarà aprovat definitivament el projecte constructiu de la variant, tal com ho determina el procediment legal. Posteriorment, a l'any 2024, es procedirà a fer tots els tràmits de licitació i, a l'any 2025 és previst que comencin les obres.

Creiem que és una molt bona notícia pel nostre municipi que finalment es duguin a terme aquestes obres, ja que estem convençuts que ens ajudarà a donar un nou impuls econòmic i social a Sant Feliu de Codines. Tots hem col·laborat en la nostra mesura a fer-ho possible, i, finalment, LA TINDREM!!

A mesura que es vagin produint avenços sobre aquesta notícia tan important pel nostre municipi, ho farem saber a tothom.

Setembre de 2022

Darrera actualització: 19.09.2022 | 12:33