La XV edició dels Legends d'aquest cap de setmana homenatja a la codinenca i campiona mundial de Trial de les Nacions per equips, Alba Villegas

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 11:30

L’edició núm. 15 dels Legends d’aquest any 2022 arriba aquest diumenge 23 d'octubre amb moltes ganes després de dos anys marcats per la pandèmia. 

Els actes d'aquesta edició començaran dissabte 22 d’octubre amb un Homenatge a Alba Villegas campiona mundial de Trial de les Nacions per equips 2022 amb la selecció nacional a la Sala de Plens de l’Ajuntament a les 17.30 hores, acte que comptarà amb la presència del Sr. Josep March i Claret, representant territorial de l’esport a Barcelona, juntament amb totes les autoritats locals. 
Tot seguit, entorn les 18 hores, es farà una concentració de motos i bicicletes a la plaça Josep Umbert Ventura per celebrar el títol. 
A les 18.15 hores hi haurà la desfilada del “Legends Parade”  fins al Centre Cívic, on es farà una tertúlia trialera dedicada a bicicletes pioneres del trial: les Rubies, Ricard Sans i les Fidan.

Diumenge 23 a partir de les 8 hores a la plaça Josep Umbert Ventura es farà la sortida de trial esglaonada.
Les inscripcions han de ser anticipades: INSCRIPCIONS XV LEGENDS DIUMENGE 23 D’OCTUBRE 

Darrera actualització: 19.10.2022 | 09:51

Enllaços

Imatges