L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines commemora el Dia Internacional de la Prematuritat

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 08:00

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines enguany 17 de novembre, Dia Internacional de la Prematuritat, ens unim als actes d'arreu del país per generar sensibilitat i consciència sobre la prematuritat, les seves causes i les múltiples conseqüències que a curt, mitjà i llarg termini té aquest fet sobre les nenes i els nens que neixen abans d'hora. Al voltant del 7% dels nadons a Catalunya o sigui uns 4.500 nadons cada any neixen abans de temps.

Aquest any ens adherim als Ajuntaments i institucions del país que en aquesta data significativa il·luminen les seves façanes amb motiu del Dia Internacional de la Prematuritat. Creiem que aquesta és una bona manera de donar a conèixer una realitat dura i invisibilitzada que necessita tot el suport mèdic i institucional.

És per això que avui 17 de novembre il·luminem la façana del nostre ajuntament amb llum de color lila. No podem oblidar que les dificultats que en molts casos comporta la prematuritat per als nens i les famílies, s'agreugen encara més en les circumstàncies actuals.

Per més informació us convidem a visitar el web de l'Associació de Prematurs de Catalunya "Som Prematurs" (https://somprematurs.cat/) on trobareu més informació sobre la prematuritat i els objectius de l’associació.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 13:10

Imatges