L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines destina 180.000 euros en millores als equipaments esportius

Dissabte, 15 d'octubre de 2022 a les 17:00

Les pistes de petanca del Centre Cívic La Fonteta, la zona Esportiva de Solanes i el Complex Esportiu Municipal acaben l'any amb millores destacables. L'Ajuntament ha enllestit diverses actuacions emmarcades dins dels treballs de manteniment i millora que es realitzen de manera periòdica als equipaments esportius del municipi.

 • Pistes petanca del Centre Cívic La Fonteta
  S’ha ampliat la zona per poder encabir les pistes de petanca un cop acabades les obres del CAP i s’ha instal·lat nova il·luminació LED.

 • Zona Esportiva de Solanes
  Gràcies al conveni de gestió col·laborativa de les instal·lacions amb el Club Atlètic Sant Feliu, s’han fet obres per reestructurar la zona i construir una nova pista de pàdel. La part d’obres de construcció d’un mur de rocalla i la construcció i moviment de pistes ha estat executada pel club, i l’ajuntament ha fet el condicionament de la zona un cop fetes les obres (tanques de protecció, rampes d’accés...). A més d’això, s’ha refet la pista poliesportiva a una nova ubicació, s’han fet diverses millores a l’edifici principal (sobretot a la instal·lació elèctrica) i s’ha millorat la sala de màquines de la piscina.

 • Complex Esportiu Municipal
  Per poder compatibilitzar millor la practica dels diferents esports al pavelló Lluis Vallcorba, s’ha instal·lat una cortina motoritzada per poder dividir la pista i evitar interferències quan s’entrena a les dues parts del pavelló.
  A causa de l’augment de participants a la secció de voleibol, s’han marcat dues pistes més i s’ha dotat de la infraestructura per poder col·locar a aquestes dues pistes una xarxa amb els postes encastats al terra.
  També per complir les exigències de la Federació Espanyola de Patinatge, s’han adquirit uns marcadors per controlar la possessió dels equips.

 

Properes millores

 • Camp Municipal d’Esports Francesc Garriga
  Quan arribi el material encarregat se substituirà la il·luminació del Camp de Futbol per uns nous focus amb tecnologia LED per millorar la visibilitat dels jugadors i l’eficiència energètica de l’equipament, per altra banda s’ha millorat l’accés amb vehicles perquè permeti l’entrada de les noves ambulàncies que són mes baixes.
  També s’està treballant per millorar l’accessibilitat de l’accés principal, substituir la gespa del camp i algunes altres millores a l’equipament.

 • Pavelló Francesc Cassart
  En breu se substituirà el lluernari del sostre per així permetre que entri la llum solar durant el dia i millorar l’eficiència energètica de l’equipament. També s’aprofitarà per arreglar el sostre i eliminar filtracions.
  Aquesta actuació esta recollida dins el Pla de Manteniment i eficiència energètica realitzat el 2019 per l’equipament. Aquesta serà la 2a actuació del pla després de la substitució dels focus de la pista per uns amb tecnologia LED l’any 2021.


Total Inversió equipaments esportius

   180.650,92 €

Obres ampliació Pistes Petanca

       8.500,71 €

Subcontractació obres Mur

       6.523,18 €

Instal·lació Torres de llums LED

       1.977,53 €

Millores Zona Esportiva Solanes

      69.042,87 €

Construcció rampa accés pistes de pàdel, redirigir aigües pluvials i consolidació rampa accés serveis, tanques mur i accés pistes, caseta piscina, pavimentació pista futbol sala,..

      52.580,30 €

Instal·lació il·luminació pista futbol sala i reorganització fanals zona afectada per obres

         3.431,17 €

Joc porteries amb cistella antivandàliques

         4.798,86 €

Adequació edifici principal

          4.407,25 €

Millores maquinaria piscina

          3.825,29 €

Complex Poliesportiu Municipal

        22.530,93 €

Instal·lació cortina motoritzada al Pavelló Lluis Vallcorba per poder dividir la pista

         16.074,97 €

Marcatge 2 pistes voleibol, perforació anclatges per postes de la xarxa i postes per la xarxa de Voleibol

           3.980,51 €

Marcadors de possessió per Pavelló Francesc Cassart

           2.475,45 €

Camp Municipal d'Esports Francesc Garriga

          41.335,00 €

Substitució de la il·luminació del Camp de futbol per tecnologia LED

          40.535,00 €

Adequació entrada per noves ambulàncies

               800,00 €

Pavelló Francesc Cassart

          39.241,41 €

Substitució del lluernari i millora del sostre del Pavelló Francesc Cassart per millorar l’eficiència energètica

          39.241,41 €

Darrera actualització: 14.10.2022 | 13:27