L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible (EUSEW) que té lloc el 26 al 30 de setembre de 2022

Dilluns, 26 de setembre de 2022 a les 09:00

La campanya de sensibilització se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat d'implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d'energia d'origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.

En el marc d'aquesta campanya, Sant Feliu de Codines programa dues activitats, una adreçada als infants i una altra pels adults, per conscienciar a tots els ciutadans i ciutadanes de la importància de les energies renovables.

  • Dimecres 28 de setembre a les 17.30 hores a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar: Hora del Conte: "En Pau, el núvol". Un conte de Marta Puigrodon sobre el canvi climàtic i la contaminació atmosfèrica.
    Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys.  Després del conte els nens i nenes faran un mòbil del núvol. 
  • Dimecres 28 de setembre a les 19.30 hores a la sala d'actes del Centre Cívic: Xerrada: "Endolla't al sol". Informació sobre la instal·lació de les plaques solars.  A càrrec de l'enginyer Marc Vallcorba. 

Us hi esperem a tots i totes! Apostem pel nou model energètic!

Darrera actualització: 26.09.2022 | 09:17