L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al Dia Mundial de l’Aigua, que enguany se celebra el 22 de març de 2023

Diumenge, 19 de març de 2023 a les 09:00

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. La campanya a escala internacional té com a lema Accelerem el canvi (Accelerating change).

Des de les regidories de Medi Ambient i d'Ensenyament de l'ajuntament s'aposta per acostar el valor de l'aigua als més menuts de la casa, amb un conta contes del Sr. Riu, a càrrec de la Diputació de Barcelona, pels alumnes de  P5 de l'Escola Jaume Balmes el dilluns 20 de març.

També s'han preparat uns díptics amb una sèrie de senzills consells i recomanacions per tal de conscienciar a tots els santfeliuencs i santfeliuenques de la importància d'estalviar aigua en l'època de sequera que estem vivint.


El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la Diputació de Barcelona i l'AMB, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, posen a la disposició de tots els ciutadans un portal interactiu de recursos virtuals a L'Aigua per mi.

#diamundialaigua  #worldwaterday

Darrera actualització: 17.03.2023 | 12:08